Voor Volvo ga je naar Schmidt Gemert

Voor Volvo ga je naar Schmidt Gemert
Als je 30 jaar in het vak zit en je volledig toegelegd hebt op één merk, dan is het woord specialist zeker van toepassing. Carlo Schmidt vormt samen met zijn drie medewerkers Schmidt Gemert, waar Volvo de boventoon voert. In de Volvo-wereld kent vrijwel iedereen het bedrijf, gelegen in het zuidoosten van Noord-Brabant. Niet alleen voor onderhoud kun je terecht bij Schmidt, occasions van het Zweedse automerk zijn in alle soorten en maten beschikbaar en in het ruim gesorteerde onderdelenmagazijn ligt genoeg voorraad om Volvo’s rijdend te houden.

Carlo Schmidt heeft zicht met name gespecialiseerd in de 240-serie en de Volvo’s tot midden jaren 2000. Hij vertelt: “Onze klanten die vanuit het hele land de weg naar Gemert weten te vinden, hebben hiervan de vruchten geplukt. Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een bijzondere 240, een exclusieve 780, een comfortabele V70 en alles hier tussenin. Als we de auto van je dromen niet direct beschikbaar hebben gaan we op zoek.” Mocht je ideale Volvo in Amerika gevonden worden, dan kan deze worden geïmporteerd en bij Engelse exemplaren kan het stuur worden omgebouwd van rechts naar links. Voor onderhoud en reparaties werkt Schmidt hoofdzakelijk met originele Volvo-onderdelen en op verzoek worden gebruikte onderdelen toegepast.

Naast het aanbod gebruikte auto’s heeft Schmidt ook een verzameling Volvo’s in de eigen collectie. Wat te denken van een zesdeurs 760 GLE Estate of een 242 GT. Bijzondere verhalen zitten er achter een 240 Estate waarvan de teller nog geen 200 kilometer aangeeft. Uit Amerika is een 262 Coupé Bertone geïmporteerd met niet meer dan 63 miles die altijd in een showroom heeft gestaan.

Kortom, alles voor de Volvo-rijder en –liefhebber is te vinden bij Schmidt Gemert.

Bekijk meer foto's van Schmidt Gemert op onze Facebook-pagina.
Dit artikel is gepubliceerd op 4 oktober 2015

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn