Citroën World Meeting zomer 2016 in Gelderland

Citroën World Meeting zomer 2016 in Gelderland
Aan het nadenken over een vakantiebestemming voor de zomer van 2016? Vergeet dan niet dat iedere liefhebber van Citroën en het premiummerk DS midden augustus verwacht wordt voor de zestiende Citroën World Meeting op het Gelderse Kasteel Middachten. Meer dan 30.000 klassieke en moderne Citroëns vertegenwoordigd door 33 Nederlandse Citroën-clubs staan aan de basis van dit evenement.

Van donderdag 11 tot en met zondag 14 augustus 2016 zal het eeuwenoude landgoed Middachten worden overspoeld door duizenden, misschien wel tienduizenden liefhebbers van Citroën en DS uit de hele wereld. De organisatie van de ICCCR2016, de International Citroën Car Club Rally 2016, stelt alles in het werk om ook deze zestiende Citroën World Meeting tot een onvergetelijk evenement te maken. Nu al meer dan honderd enthousiaste vrijwilligers werken dag en nacht aan een veelbelovend programma.

Midden in Gelderland, iets ten oosten van Arnhem, is Kasteel Middachten, gelegen temidden van zijn uitgestrekte landerijen. Vol cultuur en geschiedenis is dit landgoed het decor voor de ICCCR2016. Door de centrale ligging is Middachten ook nog eens goed bereikbaar vanuit binnen- en buitenland. Graaf Zu Ortenburg en de Gemeente Rheden verwelkomen de volledige internationale Citroën-gemeenschap dan ook van harte voor het grootste aan één automerk gewijde festival ter wereld.

Musea, muziek, theater, workshops, eten en drinken, kunst, brocante, sport, onderdelenmarkt, camping, de volledige programmalijst is lang. Eén ding is zeker, de zestiende Citroën World Meeting biedt naast een keur aan klassieke en moderne Citroëns voor elk wat wils. De 33 Nederlandse Citroën-clubs halen alles uit de kast om van dit evenement een onvergetelijke klassieker te maken. De zestiende Citroën World Meeting is de ideale vakantiebestemming voor zomer 2016.
Dit artikel is gepubliceerd op 23 november 2015

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn