Unieke verzameling klassieke auto's te zien in Rotterdam

Unieke verzameling klassieke auto's te zien in Rotterdam
Op 24 januari gaat de 16e Winter Trial van start in Oslo. Een rit van 2.200 kilometer over de besneeuwde bospaden, ijsmeren en diverse circuits is ditmaal de uitdaging voor de klassieke auto’s welke gebouwd zijn voor 1976. Renault Alpine, Porsche en vele andere roemruchte merken van weleer staan aan de start met al evenzo illustere deelnemers uit België, Engeland, Zwitserland, Duitsland en natuurlijk Nederland.

Maar voor het zover is worden de auto’s eerst technisch gekeurd in Rotterdam. De keuring zal plaatsvinden bij de VKV Groep op de Koperstraat 16 in Rotterdam. Gezien de aanwezigheid van vele technische specialisten en de laatste technieken in de werkplaats is dit de ideale locatie voor de keuring van de auto’s. De verzameling klassieke auto’s zal niet vaak meer in Rotterdam te bewonderen zal zijn. Met de nieuwe milieuzone in Rotterdam zijn oudere auto’s in de stad namelijk steeds unieker. Gelukkig ligt de vestiging van de VKV Groep net buiten de nieuwe milieuzone in Rotterdam, waar dieselauto's van voor 1 januari 2001 en benzineauto's van voor 1 juli 1992 niet meer in mogen.

Het publiek is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De laatste kans om de bolides van nabij te aanschouwen en een praatje te maken met de coureurs.
Dit artikel is gepubliceerd op 8 januari 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn