Park Porsche - 27 maart 2016 in Boxtel

Park Porsche - 27 maart 2016 in Boxtel
Op zondag 27 maart 2016 staat voor de derde keer het festival Park Porsche op het programma. Park Porsche is toegankelijk voor de eigenaren en liefhebbers van elk type Porsche, klassiek, modern of exclusief. Voor de eerste 100 chauffeurs met een thema-auto is er een speciale kortingsactie. Zij kunnen online via de ticketshop een ticket van 5 euro kopen.

Rondom het gebouw van Classic Park is een groen park gecreëerd. Samen met de parking aan de voorzijde biedt het terrein plaats aan bijna 500 showplaatsen. Clubs kunnen showplaatsen reserveren voor het te verwachten aantal ledenauto’s bij festivals@classicpark.nl. In het museumgebouw is een mooie collectie met 140 klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge', een winkel met auto gerelateerde lifestyle artikelen, een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet. Op festivaldagen geeft het entreeticket voor het museum naast toegang tot het museum ook toegang tot het festival. Deze entreetickets worden online en aan de poort verkocht.

Tijdens de Classic Park Festivals kun je samen met je auto vereeuwigd worden. Er is een fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt. Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. Onder leiding van een deskundige jury wordt in verschillende klassen een Concours d’Elegance georganiseerd. Behalve de eer gaan de winnaars ook met leuke prijzen naar huis.

Klik hier voor meer info.
Dit artikel is gepubliceerd op 14 maart 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn