Protestrit tegen milieuzones op 3 april

Protestrit tegen milieuzones op 3 april
Stichting Rotterdamse Klassiekers organiseert na een zeer succesvolle protestrit op 16 maart dwars door Rotterdam, nu een optocht langs de 4 grote steden Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Deze route is gekozen omdat juist daar al een milieuzone voor personenauto’s is of er op korte termijn één dreigt te komen.

Deelnemen kan op ieder moment. Deelnemers hoeven niet de hele route mee te rijden. Als de stoet Utrecht passeert mogen bezitters van oude auto’s aanhaken. De optocht moet een publieksvriendelijke actie moet worden en men is niet van plan om wegen te blokkeren. KNAC directeur Peter Staal zal samen met VVD-kamerlid Barbara Visser, een fervent tegenstand ook deelnemen in deze protestrit.

Het doel van de rit is als eerste dat het een 'gezellige' optocht wordt met mooie oldtimers en youngtimers. Daarnaast wil men een duidelijk signaal afgeven dat niet alleen inwoners uit Rotterdammer, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag tegen de dure milieuzones zijn, maar ook de rest van Nederland.

Meer info: milieuzonerotterdam.nl
Dit artikel is gepubliceerd op 23 maart 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn