2 april: Classic Park, Rolls-Royce & Bentley

2 april: Classic Park, Rolls-Royce & Bentley
Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2016 organiseert Classic Park het auto-evenement ‘Classic Park, Rolls-Royce & Bentley’. Zowel de RREC Dutch section, als de Mascotte verlenen aan dit weekend hun medewerking. Voor de leden van de RREC organiseert Classic Park op zaterdag een toertocht.

Op zaterdagavond is er een exclusieve Classic Cocktail Night die openstaat voor zowel leden van de RREC als die van de Mascotte. Daarnaast zijn er kaarten beschikbaar voor niet-clubleden. De avond zal opgeluisterd worden met live muziek, heerlijke versnaperingen, een lifestyleboulevard en een veiling voor het goede doel, de Nederlandse Brandwonden Stichting. Voor deze avond zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Kaarten voor de Classic Cocktail Night geven ook toegang voor de zaterdag en de zondag van dit evenement.

Meer dan 100 Rolls-Royces en Bentleys
Op zondag 3 april 2016 is er een meeting van Rolls-Royce en Bentleyrijders in de sfeer van de annual meeting, zoals die in Engeland plaatsvindt. Er zijn stands, een fotograaf, live muziek en vooral veel Rolls-Royces en Bentleys. Waar de RREC op zaterdag haar clubrit had, daar zal op zondagmiddag de Mascotte haar clubrit houden. Totaal verwachten wij meer dan honderd Rolls-Royces en Bentleys bij Classic Park. Classic Park zal zelf ook in het teken staan van Rolls-Royce en Bentley. Zo is er een Engelse collega bereid gevonden met een groot aantal auto’s naar Boxtel te komen. Daarnaast zullen er Nederlandse handelaren zijn met hun auto’s. Wij verwachten tenminste dertig auto’s die wij ter verkoop kunnen aanbieden. Daarmee kan dit evenement wedijveren met andere grote Rolls-Royce en Bentley-evenementen en zal naar verwachting ook het nodige publiek trekken.

Klik hier voor meer informatie.
Dit artikel is gepubliceerd op 26 maart 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn