1 mei: Toertocht Cabrio Fans

1 mei: Toertocht Cabrio Fans
Op zondag 1 mei 2016 is het zover. Dan zal Cabrio Fans voor de tweede keer een toertocht organiseren. Deze rally die naar keuze in de Sport- of Toerklasse kan worden gereden, zal voornamelijk worden verreden over de leukste en mooiste wegen van Gelderland. Deelname is mogelijk met elk type cabriolet, targa, spider of roadster en er zijn geen eisen voor wat betreft de leeftijd van de auto. Wel wordt verwacht dat de auto in technisch goede staat zal verkeren. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Stichting STOP Hersentumoren
De afgelopen vijf jaren heeft de familie Te Pas de cabrio-tocht Joyce te Pas georganiseerd voor het goede doel St. STOP Hersentumoren. Helaas kan deze rit door omstandigheden niet worden georganiseerd. Hierop heeft Cabrio Fans in goed overleg met de familie Te Pas besloten om dit evenement voor 2016 te “adopteren”. Dit betekent dat de opbrengst van het evenement, na aftrek van kosten, volledig ten goede van de stichting zal komen.

De route
Deze rit zal starten en finishen in Hanzestad Doesburg bij Mensperience Store Only for Men waar voldoende parkeerruimte beschikbaar is. De route zal over verrassende wegen leiden door het Gelderse landschap. De lengte van de route is afhankelijk van de keuze die je maakt. Voor de Toerklasse zal dat ongeveer 120 kilometer zijn en voor de Sportklasse ongeveer 175 kilometer.

Meer info: www.cabriofans.nl.
Dit artikel is gepubliceerd op 27 april 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn