16 mei: Volvodrive Treffen 2016

16 mei: Volvodrive Treffen 2016
Elke Volvo-liefhebber dient 16 mei - Tweede Pinksterdag - in zijn agenda gereserveerd te houden. Op die dag organiseert Volvodrive Magazine in samenwerking met Van Munster Media het allereerste Volvodrive Treffen dat op Aquabest in Best gehouden wordt.

Het zat er al even aan te komen. Al enige tijd liep de redactie van Volvodrive Magazine met het idee rond om een Volvo-evenement te organiseren. Een evenement dat net als in Zweden in de buitenlucht wordt gehouden en voor iederen gratis toegankelijk is. Een happening waar niet alleen veel te zien is, maar waar ook veel te beleven valt. Ook al heb je geen Volvo, ben je nog van harte welkom. Je mag dan met je auto weliswaar niet het Volvo-terrein op, maar je kunt ‘m wel gratis parkeren.

Op een speciaal Volvo-plein worden de nieuwste Volvo’s gepresenteerd en alle aanwezige Volvo’s zijn op type gerangschikt in de prachtige natuuromgeving van Aquabest. Kortom, alle Volvo’s vanaf de jaren twintig tot en met modeljaar 2016. Er zijn onderdelen te vinden, kraampjes met modelauto’s, automobilia, demonstraties, gereedschappen, lifestyle, Zweedse lekkernijen en kinderattracties. Dus: Tweede Pinksterdag op naar Best voor het allereerste Volvodrive Treffen!
Dit artikel is gepubliceerd op 9 mei 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn