22 mei: Youngtimer Event Forever Young

22 mei: Youngtimer Event Forever Young
Forever Young 2015 was een feestje! Zo’n 2.500 bezoekers wisten de weg naar de nieuwe locatie Classic Park te vinden. En bleven. Hét evenement voor auto’s uit de jaren 70/80/90 gaat ook dit jaar weer plaatsvinden in Boxtel: de 5e editie vindt plaats op zondag 22 mei 2016.

Forever Young brengt duizenden youngtimers uit de Benelux en Duitsland samen. De kracht is de veelzijdigheid: alle soorten en maten auto’s uit de youngtimer periode zijn welkom: van Mini tot Mercedes, van Fiat tot Ferrari. Gezelligheid en passie voor auto’s staan centraal!

VIP parking
Het nieuwe kloppende hart van Forever Young is het overdekte Classic Park: 6.500 m2 automuseum met bijzondere automobielen uit alle tijden. Naast de classics, zal hier tijdens het evenement de youngtimer centraal staan. In de unieke drive through worden bezoekers onthaald en kunnen met hun youngtimer in stijl op de foto. Buiten gaat het automuseum door: op de VIP parking voor het pand worden fraaie youngtimers van bezoekers en deelnemers opgesteld. Ook meer dan 25 clubs zullen zich hier presenteren. Aansluitend aan het terrein is er de youngtimerweide, waar snuffelen, struinen en relaxen tussen de iconen van toen centraal staat.

Concours d'Elegance
Ook dit jaar zal Elk Merk Waardig (EMW) op originele manier van zich laten horen. Net als voorgaande jaren zal ook op Forever Young 2016 een Concours d’ Elegance worden georganiseerd: youngtimers in concoursstaat zullen hier worden beoordeeld op staat, presentatie en originaliteit. In 2016 draagt het Concours d’ Elegance het thema reispaleis: over-the-top luxe uit de jaren 70/80/90. Van Lexus LS400 tot Mercedes 560 SEL, en van Daimler Double Six tot Maserati Quattroporte.

Klik hier voor meer informatie.
Dit artikel is gepubliceerd op 17 mei 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn