Oudste Jaguar-dealer RAC kiest Drechtsteden voor nieuwbouw en uitbreiding

Oudste Jaguar-dealer RAC kiest Drechtsteden voor nieuwbouw en uitbreiding
RAC is, als oudste en grootste exclusieve Jaguar-dealer van Nederland, een begrip tot ver buiten Zuid-Holland. Het van oorsprong Rotterdamse bedrijf vertegenwoordigt Jaguar al sinds 1955 en is sinds kort ook dealer voor Land Rover. Op een A-locatie aan de Mijlweg in Dordrecht bouwt RAC daarvoor een nieuwe vestiging. Een strategische plek in het Drechtsteden-gebied tussen Breda en Rotterdam in. Totdat het nieuwbouwpand helemaal klaar is, huurt RAC vanaf juni 2016 alvast om de hoek aan de Nijverheidstraat een pand. RAC blijft ook gevestigd op het vertrouwde adres aan de Autostrada in Rotterdam.

Veel potentie
“Jaguar en Land Rover hebben wereldwijd de strategie om beide merken onder één dak aan te bieden, daarom moesten wij even schakelen”, zegt Ton van Vugt, directeur van RAC. “Uiteindelijk waren we er vrij snel uit en kozen voor uitbreiding naar de Drechtsteden regio. Wij zien hier vanuit Dordrecht volop mogelijkheden, omdat onze merken er fysiek nog ontbraken. De klanten uit het gebied hoeven niet meer naar Breda of Rotterdam.

Aanwezigheid
RAC investeert op de Mijlweg, de Dordtse autoboulevard langs de A16, in een gloednieuw pand, en is er per direct al aanwezig. Van Vugt: “We wilden zo snel mogelijk met Jaguar en Land Rover in het gebied aanwezig zijn. Enerzijds om alvast te ‘aarden’ en anderzijds om klanten van binnen en buiten de Drechtsteden regio in staat te stellen ons te kunnen vinden. We zitten nu net om de hoek waar ons nieuwe pand komt. Daar introduceerden we op 2 juni reeds Jaguar’s splinternieuwe SUV-model F-Pace. Begin juli introduceren we er de nieuwste Range Rover Evoque Convertible. Op 1 juli is ook onze werkplaats in het oude Rogam pand gereed en we verwachten begin 2017 met de nieuwbouw klaar te zijn.”

Nieuwbouw
Het nieuwe pand van RAC komt op een prominente zichtlocatie direct langs de A16 en valt op door haar strakke, moderne uitstraling. Van Vugt vervolgt: “Tot aan de opening zullen we de tijd nemen om RAC volledig in te burgeren in de Drechtsteden regio. Wij bieden de klant met Jaguar en Land Rover uiterst representatieve, moderne auto’s die tot de top van de automerken behoren en laten hen kennis maken met onze persoonlijke aandacht en service. Ook op onze nieuwe plek verwachten we het heel druk te krijgen.”

Klassiekers
Op zoek naar een klassieke Jaguar of een bijzondere youngtimer zoals de in 1975 geintroduceerde Jaguar XJ-S? RAC biedt regelmatig interessante Jaguar Classic Cars aan ofwel bemiddelen graag in de aankoop van die ene bijzondere Jaguar. Het aanbod van Jaguar Classic Cars betreft veelal oldtimers en youngtimers welke in opdracht van de huidige eigenaar worden verkocht. Ook voor onderhoud en/of reparatie aan uw oldtimer of youngtimer staat RAC graag voor u klaar.

Klik hier voor meer informatie.
Dit artikel is gepubliceerd op 15 juni 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn