11-14 augustus: International Citroën Car Club Rally

11-14 augustus: International Citroën Car Club Rally
Van 11 t/m 14 augustus 2016 is het Landgoed Middachten in de Gelderse gemeente Rheden het decor voor de 16e International Citroën Car Club Rally. De ICCCR is een vierjaarlijks internationaal Citroën evenement. De World Meeting, zoals het ook vaak wordt genoemd, heeft als doel zoveel mogelijk Citroëns, klassiek en modern, op een plaats bij elkaar te brengen en daarmee een zo breed mogelijk publiek te trekken.

De ICCCR is daardoor de ontmoetingsplek voor Citroënliefhebbers en -clubs uit de hele wereld. Als locatie voor de 16e World Meeting in 2016 is gekozen voor het middeleeuwse landgoed Middachten. Een bijzondere locatie met veel sfeer in een van de mooiste delen van Nederland. Net ten noorden van Arnhem is het centraal gelegen en goed bereikbaar voor zowel binnen- als buitenlandse bezoekers.

De Belastingdienst heeft de evenementenregeling van toepassing verklaard op het ICCCR2016. Dat wil zeggen dat het mogelijk is om met een geschorst motorrijtuig van 15 jaar en ouder gebruik te maken van de openbare weg om aan het ICCCR2016 deel te nemen.

Meer info: www.icccr2016.com
Dit artikel is gepubliceerd op 26 juni 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn