4 september: Japan Classic Day

4 september: Japan Classic Day
Op zondag 4 september 2016 vindt de derde editie van de Japan Classic Day plaats bij Classic Park in Boxtel. Japan Classic Day is gericht op de liefhebber en/of eigenaar van een klassieke of exclusieve Japanse auto.

Op de locatie van Classic Park kunt u genieten van vele Japanse auto’s in alle uitvoeringen. Tijdens deze dag is er speciale aandacht voor Mazda's met wankelmotor. De RX-7 club zal een unieke collectie presenteren in de congresruimte.

In het museumgebouw is een mooie collectie met 140 klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge', een winkel met auto gerelateerde lifestyle artikelen, een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet. Op festivaldagen geeft het entreeticket voor het museum naast toegang tot het museum ook toegang tot het festival. Deze entreetickets worden online en aan de poort verkocht.

Tijdens de Classic Park Festivals kun je samen met je auto vereeuwigd worden. Er is een fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt. Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. Onder leiding van een deskundige jury wordt in verschillende klassen een Concours d’Elegance georganiseerd. Behalve de eer gaan de winnaars ook met leuke prijzen naar huis.

Kijk voor meer info op www.classicpark.nl.
Dit artikel is gepubliceerd op 1 september 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn