28-30 oktober: ClassicsNL 2016

28-30 oktober: ClassicsNL 2016
Van 28 tot en met 30 oktober 2016 wordt in het WTC Expo Leeuwarden de tweede editie van de klassiekerbeurs ClassicsNL georganiseerd. De beurs is behoorlijk groter van opzet dan de succesvolle debuuteditie van vorig jaar.

Beursmanager Pieter Fokkema: “Voor de tweede editie mogen we een groter en nog gevarieerder aanbod auto’s en deelnemers begroeten. Dat de beurs 35% is gegroeid maakt deze alleen maar aantrekkelijker. Wij verwachten dan ook een toename van het aantal bezoekers. Hiermee zorgen we er voor dat de beurs steeds meer op de agenda komt van klassieker minnend Nederland en daarbuiten.”

Het hoofdthema van ClassicsNL 2016 staat in het teken van het eeuwfeest van BMW. In samenwerking met de BMW Klassieke Autoclub zal een bijzondere invulling worden gegeven aan het 100-jarig bestaan en zullen 15 iconen uit de indrukwekkende modelhistorie van het Beierse merk het centrale themaplein opluisteren. De BMW 507 en de BMW 326 vormen slechts een kleine greep uit de eye-catchers uit München, die hun opwachting in Leeuwarden zullen maken. Een ander aansprekend thema wordt ingekleurd door het 70-jarig jubileum van de Wegenwacht. Op dit ruim opgezette themaplein zullen illustere Wegenwachtauto’s uit vroeger tijden worden gepresenteerd.

Daarnaast is er in samenwerking met Online Auctionmaster uit Groningen een veiling van klassieke auto’s. Zowel particulier als bedrijfsmatig aanbod mag worden ingebracht. Op zondagmiddag 30 oktober worden de auto’s live op de beurs afgehamerd.

Kijk voor meer info op www.classicsnl.nl.
Dit artikel is gepubliceerd op 3 oktober 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn