22 oktober: KNAC-workshop ‘Strak in de lak’

22 oktober: KNAC-workshop ‘Strak in de lak’
Op 22 oktober 2016 organiseert de KNAC de workshop 'Strak in de Lak. Velen beschouwen het spuitwerk aan hun auto als sluitpost en onderschatten wat er kan gebeuren als dit niet goed wordt uitgevoerd. Herkent u zich hierin? Schrijf je dan in, dan komt je altijd beslagen ten ijs.

Vrijwel elke auto komt mooi glimmend bij een autospuiter vandaan. Maar pas na een jaar weet je of er een vakman aan het werk is geweest. Zo niet, dan ontstaan er na verloop van tijd blaasjes, bobbels en kleurverschillen. Om dit te voorkomen wordt u tijdens de KNAC workshop ‘Strak in de Lak’ tot in detail ingelicht over het spuiten, schuren en poetsen, het gebruik van (blanke) lak, wel of geen andere kleur nemen, restaureren, de bijbehorende kosten en de milieuwetgeving.

De workshop is vooral bedoeld voor degenen die een complete restauratie overwegen, die lakproblemen met de eigen auto hebben en willen weten hoe dit kan worden opgelost, of voor personen die twijfelen: zelf doen of laten doen? Voor KNAC-leden bedraagt deelname aan de workshop 39,50 euro, niet-leden betalen 49,50 euro. Dit is inclusief koffie/thee en koek, lunch en afsluitende borrel. Na afloop ontvangt u per e-mail een handout van de presentaties.

Programma
09.30 uur: Ontvangst en theorie
12.00 uur: Lunch
13.00 uur: Praktijkgedeelte en indien gewenst (lak)inspectie van de eigen auto
15.30 uur: Afsluiting

Kijk voor meer info op www.knac.nl.
Dit artikel is gepubliceerd op 3 oktober 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn