Goed georganiseerd: de Porsche Documentatiemap

Goed georganiseerd: de Porsche Documentatiemap
De collectie van de Porsche webshop is uitgebreid met de Porsche Documentatiemap. Deze map met origineel Porsche-onderdeelnummer is een must voor elke Porsche-rijder en biedt ruimte aan de onderhoudshistorie, belangrijke documenten, certificaten en meer. Het ontwerp van de Documentatiemap is geïnspireerd op dat van de ‘Leitfaden’ mappen, die vroeger als naslagwerken in Porsche-werkplaatsen werden gebruikt. Het originele onderdeelnummer van de map is WKD 400 016.

De Documentatiemap is ideaal om de (onderhouds-)historie van een Porsche in bij te houden. Daartoe heeft hij een indeling met 17 tabbladen. Er zijn aparte tabbladen voor belangrijke documenten als eigendomsbewijzen, verzekeringspapieren, contracten, certificaten en werkplaatsfacturen en keurings- en taxatierapporten. Omdat veel Porsches een interessante (race-)geschiedenis hebben, is er ook een apart ‘Historie’-tabblad waar de eigenaar artikelen, foto’s en knipsels kwijt kan. Op het tabblad ‘Contact’ zijn alle contactgegevens van de Nederlandse Porsche-centra te vinden en is plaats voor bijvoorbeeld visitekaartjes van serviceadviseurs.

De Documentatiemap is handig voor de eigenaar van een Porsche, bovendien vervult de map ook bij verkoop een belangrijke functie. De meest gewilde Porsches zijn de modellen waarvan de (onderhouds-)historie compleet en aantoonbaar is. De Documentatiemap is leverbaar voor € 24,95.
Dit artikel is gepubliceerd op 9 november 2016

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn