Porsche Classic-eigenaren rijden zichzelf uniek boek in

Porsche Classic-eigenaren rijden zichzelf uniek boek in
Nederlandse eigenaren van een klassieke Porsche kunnen een plekje bemachtigen in een boek dat in de zomer van 2017 in beperkte oplage wordt uitgebracht. Het enige dat ze daarvoor hoeven te doen, is datgene waarvoor hun klassieker bij uitstek bedoeld is: rijden. Van 8 april tot en met 28 mei kunnen zij tijdens acht weekenden acht verschillende routes in Nederland rijden. Op een fotogeniek punt op de route worden zij in hun bolide gefotografeerd door autofotograaf David de Jong. Een afdruk van die foto kunnen zij vervolgens direct ophalen bij het officiële Porsche Centrum en de foto wordt automatisch opgenomen in het Porsche-fotoboek ‘Into the Frame’.

“Hoewel sommige nieuwsberichten over een Porsche als investeringsobject anders doen vermoeden, is het in onze ogen het allerbelangrijkste dat eigenaren van een klassieke Porsche rijplezier beleven aan hun auto”, zegt Jasper Koek van Porsche Nederland. Elk van de acht Porsche Centra heeft een route uitgezet in zijn regio. De eerste route in Noord-Holland in het weekend van 8 en 9 april is uitgezet door Porsche Centrum Amsterdam; in de weekenden daarna kan er steeds een route gereden worden in de regio van één van de andere zeven Porsche Centra. Bij het ophalen van de foto krijgen de Porsche-rijders ook een originele Porsche Documentatiemap voor hun klassieker cadeau.

Een Porsche krijgt de classificatie ‘Classic’ zodra het minimaal 10 jaar geleden is dat het laatste exemplaar van het betreffende type van de band liep. Alle Nederlandse eigenaren van zo’n type Porsche kunnen aan de foto-actie deelnemen. Voor meer informatie of voor aanmeldingen: www.intotheframe.nl.
Dit artikel is gepubliceerd op 27 maart 2017

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn