Dunlop lanceert Sport Classic

Dunlop lanceert Sport Classic
Dunlop lanceert de nieuwe Dunlop Sport Classic, een band die voldoet aan de behoeften van klassiekerrijders en is geoptimaliseerd voor klassiekers uit de jaren '60, '70 en '80. Sport Classics bieden volgens de bandenfabrikant het beste van twee werelden: een klassieke uitstraling en een modern weg- en remgedrag.

Betere remprestaties
Moderne constructie- en compoundtechnologie zorgt voor grip, stabiliteit en stuurvastheid onder natte en droge omstandigheden, terwijl het loopvlakpatroon nog steeds het kenmerkende authentieke uiterlijk heeft. De silica compound zorgt voor verbeterde aanpassing aan het wegdek, waardoor de band betere grip en remprestaties heeft onder natte weersomstandigheden.

Meer stijfheid en grip
De versterkte gordellaag maakt een sterkere karkaslaag mogelijk voor een optimaal contactvlak en de schouderbloktechnologie zorgt voor meer stijfheid om de krachtoverbrenging te optimaliseren. Een klassiek loopvlakpatroon genereert scherpe kanten voor meer grip en de efficiënte groevendistributie zorgt voor een betere waterafvoer. De band komt vanaf mei 2017 op de markt en is verkrijgbaar in tien verschillende maten.

Bekijk meer foto's van de Dunlop Sport Classic op onze Facebook-pagina.
Dit artikel is gepubliceerd op 5 mei 2017

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn