Mazda MX-5 club viert 25 jarig jubileum

Mazda MX-5 club viert 25 jarig jubileum
Dit jaar bestaat de Mazda MX-5 Club Nederland 25 jaar. Op 25 april 1992 werd in samenwerking met de Nederlandse Mazda-importeur de grootste club van Mazda-liefhebbers in Nederland opgericht. De viering van dit jubileum zal plaatsvinden in het weekend van 20 en 21 mei.

Op zaterdag 20 mei is er een tourrit vanuit drie verschillende vertrekpunten in Nederland naar Hotel De Heerlickheijd te Ermelo. Hier wordt ‘s avonds een feestelijk diner gegeven voor meer dan 350 deelnemers, gevolgd door een spetterend feest met live muziek. De volgende dag wordt de viering afgesloten met een tourrit van Ermelo naar Doorn waaraan meer dan 200 MX-5'en meedoen. Nog nooit eerder vond er een tourrit plaats met zoveel deelnemers.

Leden van de club krijgen diverse voordelen. Vier keer per jaar valt er een magazine op de deurmat, je hebt toegang tot de speciale ledenpagina en het forum op de clubsite en er worden diverse evenementen in binnen- en buitenland georganiseerd. Daarnaast kun je je MX-5 voordelig via de club verzekeren en krijg je korting bij diverse Mazda-dealers en automaterialenzaken.
Dit artikel is gepubliceerd op 12 mei 2017

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn