Engelse klassiekers bij Cars & Collectables

Engelse klassiekers bij Cars & Collectables
Cars & Collectables op zondag 10 september in Nieuw Vennep staat in het teken van de ‘British Heritage.’ Gemotoriseerde Engelse klassiekers op twee en meer wielen staan deze dag volop in de belangstelling. Verzamelaars van modelauto’s en liefhebbers van de Engelse auto’s en motoren zijn deze dag van harte welkom.

Beurs
Cars & Collectables wordt gehouden in de van Zantenhal. Op zo’n 140 meter tafels is een ruime keus te vinden aan modelauto’s, autofolders, boeken, onderdelen en autoparafernalia. Veel van die standhouders zijn zelf verzamelaars en natuurlijk wordt er ook op deze beursdag speciaal aandacht besteed aan de Engelse auto- en motormerken. Op het centraal in de beurshal gelegen horeca terras is het goed toeven en verzamelende mensen kijken. In de hal zelf zijn ook een aantal echte auto’s en motoren te bewonderen. De leden van de modelbouwclub VMWH uit Hoofddorp laten de bezoekers de fijne kneepjes van het modelbouwen zien. Een mooie reden voor de tafelhouders om vooral ook hun plastic bouwdozen mee te nemen voor de verkoop.

Classic Cars & Coffee
Op het buitenterrein bij de ingang wordt de Classic Cars & Coffee gehouden, het regionale trefpunt voor liefhebbers van old- en youngtimers. Op 10 september worden vooral eigenaren van Engelse klassiekers op twee of meer wielen uitgenodigd om langs te komen. Voor alle duidelijkheid: alle merken oldtimers en youngtimers van bouwjaar 1987 en ouder zijn van harte welkom. De Classic Cars & Coffee wordt georganiseerd in samenwerking met Aalsmeer Roest Niet. De eerste 50 voertuigen van 30 jaar en ouder waarmee bezoekers arriveren krijgen maximaal twee vrijkaartjes voor de modelauto beurs en parkeerruimte in het Classic Cars & Coffee gedeelte. Reserveren hoeft niet.

Cars & Collectables vindt plaats op zondag 10 september 2017 in de Van Zanten Hal in Nieuw Vennep.
Dit artikel is gepubliceerd op 19 juli 2017

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn