3 september: Ford Family Day 2017

3 september: Ford Family Day 2017
Op zondag 3 september 2017 vindt vanwege de goede ervaringen van vorig jaar de Ford Family Day wederom plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soest. De Ford Family Day staat in het teken van de nieuwe Ford Fiesta. Tijdens dit evenement kun kennismaken met de jongste telg in de Ford-familie en een proefrit maken. Daarnaast kan je dit jaar georganiseerd een foto van jouw eigen Ford maken bij een straaljager.

Leopard tank
Autojournalist Carlo Brantsen (hoofdredacteur van Carros Magazine) verzorgt dit jaar de presentatie tijdens het evenement. Elk clubbestuur krijgt dit jaar de gelegenheid om enkele bijzondere auto’s van clubleden selecteren en te showen op het podium. Carlo zal de betreffende eigenaar interviewen en bovendien maken zij kans op een rit in een Leopard tank.

De Ford Family Day-flyer dient bij binnenkomst van het terrein uitgeprint vertoond te worden als (gratis) entreebewijs. Daarnaast geeft deze flyer korting op de entreeprijs van het Nationaal Militair Museum. Heb jij zelf ook een mooie en unieke Ford en wil je graag aanwezig zijn? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar mkappenv@ford.com.
Dit artikel is gepubliceerd op 19 juli 2017

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn