Schrijf je in voor de Carros BMW Experience Dagen!

Schrijf je in voor de Carros BMW Experience Dagen!
Los van factoren als styling en veiligheid staat de naam BMW voor rijplezier, ofwel ‘Freude am Fahren’. Maar wat betekent dit nou echt, in de praktijk van alledag? Dat kun je ondervinden tijdens de Carros BMW Experience Dagen in Zandvoort.

Meerwaarde van BMW
Acht dagdelen lang zet Carros Magazine in samenwerking met BMW Nederland een keur aan modellen klaar. Geen basisversies, maar overwegend topversies van alle BMW-series, waaronder een aantal met het iconische M-logo. Gedurende een halve dag ervaar je onder begeleiding van de specialisten van BMW Driving Experience Slotemakers, hoe de auto’s zich gedragen in extreme situaties en wat exact de meerwaarde is van het Beierse merk ten opzichte van andere fabrikanten. Stap van een snelle 3 Serie over in een verlengde 7 Serie, of voel het verschil tussen een 5 Serie met en zonder M-pakket: het kan allemaal.

Ervaring gewenst
Eind september staan de auto’s klaar, maar let op: wegens het beperkte aantal plaatsen zal er een selectie op basis van de door jou aangeleverde motivatie worden gemaakt. Daarnaast gaat het bij deze Experience-dagen om krachtige uitvoeringen, dus er worden wat eisen gesteld aan je ervaring*. Je kunt je inschrijven tot 1 september aanstaande. Daarna worden de uitverkorenen zo snel mogelijk geïnformeerd.

Ondanks dat er gereden wordt met de nieuwste modellen van BMW, is deze beleving voor bezitters van een youngtimer uiteraard net zo enerverend!

* Minimumleeftijfd 25 jaar en minimaal vijf jaar in het bezit van geldig rijbewijs.
Dit artikel is gepubliceerd op 31 juli 2017

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn