3 september: Mercedes-treffen in Surhuisterveen

3 september: Mercedes-treffen in Surhuisterveen
Een Cars en Coffee voor alléén Mercedes-fans. Een "Treffen" waarbij alle soorten, leeftijden en types van Mercedes de toon zetten voor een gezellige middag. Eigenaren, rijders en liefhebbers weten elkaars pracht te waarderen en vermaken zich kostelijk door al het schoon en soms ook minder schoon die dag aanwezig. Na een paar succesvolle meetings in 2014 en 2015, die keer op keer een succes bleken vindt op 3 september aanstaande bij "Lunchhuis de Lauwers" in Surhuisterveen de 9e editie plaats.

Koffie, broodjes of een warme hap in combinatie met talrijke Mercedessen zullen de zondagmiddag rijkelijk vullen. Aan deze middag zijn geen kosten aan verbonden, tenzij u niet bij het lunchhuis bent weg te slaan... Het is een vrijwillig treffen op eigen terrein op, eigen risico en met de vrijheid te komen en gaan wanneer je dat wilt.

Echter wordt het wel gewaardeerd om 13.00 uur te verschijnen en om 16.00 uur weer te vertrekken in verband met de begeleiding bij het parkeren zodat de vrijwilligers ook kunnen genieten van deze middag. Kort maar krachtig, dat blijkt mede het succes te zijn van de Cars & Coffee. Er worden zo'n 150 Mercedessen en 50 auto's van bezoekers van een ander merk (elders geparkeerd uiteraard) verwacht.

Meer info: www.klaasdepoel.com.
Dit artikel is gepubliceerd op 22 augustus 2017

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn