Donkervoort rijden zonder gedoe

Donkervoort rijden zonder gedoe
Dat Donkervoorts waardevast zijn, is inmiddels een vast gegeven. Bovendien zijn vooral speciale edities collectors items die zelfs in waarde stijgen. Voor degene die graag van het basic karakter van deze Nederlandse sportauto wil genieten, maar geen gevulde bankrekening heeft, is er nu Donkervoort Financial Services.

Zonder risico
Bij Donkervoort Financial Services heb je de keuze uit Private Lease en Full Operational Lease. Private Lease is niet alleen voor nieuw te bouwen Donkervoorts beschikbaar, maar ook mogelijk voor pre-owned auto's, zoals deze S8 uit 1983. De klant betaalt een maandelijks all-in bedrag (afschrijving, wegenbelasting, onderhoud en verzekering) en loopt geen financiële risico’s. Na afloop van de van overeengekomen looptijd kun je de auto inleveren of alsnog aanschaffen.

Zakelijk Donkervoort rijden
Full Operational Lease is vooral bedoeld voor de zakelijke rijder. Het financiële plaatje is niet anders dan bij Private Lease, maar heeft als voordeel de fiscale aantrekkelijkheid. Door te leasen blijft het bedrijfskapitaal beschikbaar voor investeringen in de onderneming. Aan het eind van de rit stelt Donkervoort ook hier de vraag: inleveren of alsnog (privé) kopen?

Beide financieringsvormen zijn volledig naar wens samen te stellen wat betreft looptijd en aantal kilometers. Ook inruil van een auto van een ander merk is mogelijk.
Dit artikel is gepubliceerd op 8 november 2017

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn