Kroymans Ferrari benoemd tot Ferrari Classiche Officina

Kroymans Ferrari benoemd tot Ferrari Classiche Officina
Ferrari heeft 48 officiële Ferrari-dealerbedrijven in twintig landen – waaronder Kroymans Ferrari in Hilversum – benoemd tot ‘Ferrari Classiche Authorised Workshop’. Met dit Ferrari Classiche Officina (Italiaans voor werkplaats) predicaat gaat Kroymans het Ferrari Classiche certificeringsproces uitvoeren en staat het bedrijf garant voor correct onderhoud van en reparaties aan Ferrari’s ouder dan twintig jaar.

Dedicated technici
Kroymans Ferrari kan in dit proces rekenen op directe ondersteuning van de Ferrari Classiche-afdeling in de fabriek in Maranello. In lijn met de Officina-criteria heeft Kroymans Hilversum een vaste ruimte in de werkplaats gereserveerd voor uitsluitend Classiche-werkzaamheden. Bovendien beschikt de officiële Ferrari-dealer aan de Soestdijkerstraatweg in Hilversum over een dedicated en specifiek opgeleide Ferrari Classiche Service Technician die zich exclusief bezighoudt met het servicen, repareren en certificeren van Ferrari-youngtimers en -klassiekers.

Reparatie in Maranello
Als Ferrari Classiche Officina waarborgt Kroymans Hilversum de waarde van de auto’s via het Ferrari Classiche certificeringsproces. Als onderdeel daarvan blijft ook de technische heritage van het merk Ferrari en daarmee de investering van klanten in hun klassieker en de certificering ervan gegarandeerd. Vanzelfsprekend worden werkzaamheden aan auto’s waarbij reparatie of vervanging van elementaire delen en componenten – die mogelijk noodzakelijk zijn voor het toekennen van het Ferrari Classiche Certificaat – vereist zijn, uitgevoerd door de Ferrari-fabriek in Maranello.
Dit artikel is gepubliceerd op 9 november 2017

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn