Record aantal bezoekers InterClassics Maastricht

Record aantal bezoekers InterClassics Maastricht
Maar liefst 34.447 kopers en liefhebbers hebben afgelopen dagen de jubileum editie van InterClassics Maastricht bezocht. Dit is de beste editie ooit voor de oldtimerbeurs, die inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande van Europa. Het voormalige record met 29.660 bezoekers in 2016 is hiermee verbroken. Aan de hand van de 18 thema’s, die door de jaren heen gevoerd zijn, werd een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd.

Onder andere de Aston Martin DB5 ‘James Bond’ (1964), de originele DB5 die geheim agent James Bond in de film ‘Goldfinger’ voor het uitvoeren van zijn missie overhandigd kreeg door ingenieur ‘Q’, was te zien. Maar ook de Jaguar D-Type (1956) ‘XKD 606 the 1957 Le Mans Winner’ en de Ford Mustang ‘Eleanor’ (model 1967 draagt het vlootnummer 7). Deze auto werd door de Cinema Vehicle Services in California speciaal gebouwd voor de succesfilm ‘Gone in 60 Seconds’ met Nicolas Cage en Angelina Jolie in de hoofdrollen.

Manager InterClassics Erik Panis: ‘Ieder jaar opnieuw is het een uitdaging om een kwalitatief goede beurs neer te zetten voor zowel de bezoekers als de standhouders. Nog nooit eerder in de geschiedenis van 25 jaar InterClassics hebben wij zoveel bezoekers mogen verwelkomen’. Ook de standhouders kunnen terugkijken op een geslaagde en kwalitatieve jubileumeditie aangezien veel van de aangeboden auto’s van eigenaar gewisseld zijn. De 26e editie van InterClassics Maastricht is van donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019 in MECC Maastricht.
Dit artikel is gepubliceerd op 15 januari 2018

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn