Porsche Centrum Amsterdam officieel Porsche Classic Partner

Porsche Centrum Amsterdam officieel Porsche Classic Partner
Porsche Centrum Amsterdam is door Porsche AG gecertificeerd tot officieel Porsche Classic Partner. Dat betekent een breed aanbod van de beste klassieke Porsches en dat Porsche Centrum Amsterdam alles in huis heeft om klassieke modellen te onderhouden, repareren en restaureren.

De focus van de nieuwste Porsche Classic Partner ligt op Porsches met luchtgekoelde motoren. De bevlogen medewerkers hebben bij Porsche in Duitsland een speciale Classic-opleiding gevolgd. Deze medewerkers zijn ook echte Classic-liefhebbers en daarmee is er gelijk een ‘klik’ met de eigenaren van een klassieke Porsche. In Amsterdam vinden geïnteresseerden ook de Classic Corner met informatie over klassieke Porsche-modellen.

Ondersteuning vanuit de fabriek
De Porsche Classic-medewerkers in Amsterdam combineren hun passie met ervaring en gebruiken speciaal ontwikkelde gereedschappen. Ze volgen daarbij de strenge fabrieksrichtlijnen en maken gebruik van originele, nieuw geproduceerde Porsche Classic-onderdelen. De medewerkers kunnen te allen tijde teruggrijpen op originele documentatie en tekeningen die in de fabriek in Stuttgart-Zuffenhausen worden bewaard.
Dit artikel is gepubliceerd op 15 januari 2018

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn