10 en 11 maart 2018: Capital Cars & Classics

10 en 11 maart 2018: Capital Cars & Classics
Capital Cars & Classics is de plek waar vraag en aanbod van klassieke auto’s en hun moderne equivalenten in het hart van Nederland bij elkaar komt in een perfecte industriële ambiance. Een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam.

Een mix van met smaak geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars zal acte de présence geven als hoofdthema. Het evenement heeft plaatsgevonden in 2016 en 2017, ook de derde editie in 2018 heeft alles in zich om op termijn in één adem genoemd te worden met Europese evenementen als Techno Classica en Retromobile.

Fijnproevers
Niet alleen het automobiele aanbod zal de verwachtingen van de veeleisende bezoekers overtreffen, er is ook rekening gehouden met de fijnproevers onder de bezoekers door een hoogwaardige bewezen catering. Daarnaast wordt er gestreefd naar een gevarieerd aanbod van aanverwante aanbieders van lifestyle artikelen zoals horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk.

Save the date voor de derde editie op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018!

Kijk voor meer info op de website van Capital Cars & Classics.
Dit artikel is gepubliceerd op 20 februari 2018

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn