Porsche Days 2018: 70 jaar Porsche in één weekend

Porsche Days 2018: 70 jaar Porsche in één weekend
In het weekeinde van 9 en 10 juni vinden de Porsche Days 2018 op Circuitpark Zandvoort plaats. Het evenement is groter en spectaculairder dan ooit, omdat tijdens dit weekeinde een bijzonder jubileum wordt gevierd: 70 jaar sportwagens van Porsche. Het publiek wordt onder meer getrakteerd op een line-up van de mooiste en meest bijzondere Porsches uit de afgelopen zeven decennia die op Nederlandse bodem rondrijden.

Het jubileum komt tot uiting in een circuitparade van tientallen memorabele Porsches van de afgelopen 70 jaar. Nieuw in het programma is het Porsche concours d’élégance. Hiervoor kunnen onder andere de Nederlandse Porsche Clubs auto’s van hun leden inschrijven. En naar alle waarschijnlijkheid geven alle drie supercars van Porsche acte de préséance op Zandvoort: de 959, de Carrera GT en de 918 Spyder.

Porsche Young Driver Experience
Zoals elk jaar staat ook de 2018-editie van de Porsche Days voor een belangrijk deel in het teken van actie. Porsche-rijders kunnen speciale tracktime-arrangementen boeken, zodat ze met hun eigen Porsche kunnen genieten op het rechte stuk en het gevoel van onder meer de Tarzanbocht zelf kunnen ervaren. Jongeren die nog geen rijbewijs hebben kunnen circuitervaring opdoen dankzij de Porsche Young Driver Experience. Voor de allerjongste fans is er de Porsche Kids Corner. In de klassieke Porsche pitboxen staan bijzondere Classics opgesteld en zijn er Porsche Approved Occasions te bewonderen.

De Porsche Days 2018 op 9 en 10 juni vrij toegankelijk voor publiek. De track time- en hospitality-arrangementen zijn vanaf begin april te boeken via Porsche24.
Dit artikel is gepubliceerd op 23 februari 2018

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn