Op de koffie met je Targa

Op de koffie met je Targa
Op zondagochtend 27 september organiseert het Museum Autoworld in Brussel speciaal voor eigenaren van een 911 Targa een ‘Targa & Coffee’. Een smakelijk ontbijt en toegang tot de tentoonstelling '50 Years of Porsche Targa by State of Art' zijn inbegrepen.

Targa & Coffee wordt speciaal voor eigenaren georganiseerd ter ere van 50 jaar Targa. De koffie/ontbijtsessie vindt op de zondag 27 september plaats van 10.00-12.00 uur en is gratis voor eigenaren van een 911 Targa. Bovendien is een goodiebag met een affiche, een 50 Years Targa-sticker en meer ook inbegrepen. Dit alles op basis van ‘wie het eerst komt…’

Na de ontbijtsessie is er voor Targa-eigenaren gratis toegang tot de tentoonstelling '50 Years of Porsche Targa by State of Art'. Hier zijn Targa’s van alle (zeven) generaties te zien, onder meer uit de State of Art Classic Porsche-collectie en dankzij de hulp van privéverzamelaars. '50 Years of Porsche Targa by State of Art' is ook op andere dagen te bezoeken. De expositie gaat op 5 september van start en duurt tot 1 november (entree voor volwassen: € 9,- en € 5 voor kinderen van 6-13 jaar, tot 6 jaar gratis)
Dit artikel is gepubliceerd op 22 augustus 2015

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn