Finnik geeft antwoord op alle vragen rondom jouw auto

Finnik geeft antwoord op alle vragen rondom jouw auto
Finnik gelooft dat in Nederland geen mens onzeker zou moeten zijn over informatie of een beslissing rondom zijn of haar (toekomstige) auto. Dit kan alleen met genoeg inzicht in de wereld die auto heet. Daarom biedt Finnik informatie, inzicht, services en diensten die helpen om de beste keuze te maken. Finnik is onderdeel van VWE. VWE is de grootste officiële RDW-provider die voertuiginformatie, voertuigdocumenten en RDW-diensten levert aan diverse organisaties zoals autobedrijven, importeurs, veilinghuizen, leasemaatschappijen, verzekeringmaatschappijen en branchepartijen.

Heb je vragen tijdens het kijken, kopen, rijden of verkopen van jouw auto? Op Finnik vind je alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Ben je aan het kijken naar een nieuwe auto, maar heb je geen idee wat een auto kost of waar je deze kunt vinden? Waar moet je allemaal op letten als je een auto rijdt? Wat doe je als je schade aan je auto hebt?

Spaargeld, lening, privé-lease; er zijn verschillende manieren om een auto te kopen. Je wilt weten of je de juiste prijs betaalt en een proefrit hoort er natuurlijk ook bij. Wil je jouw auto verkopen? Dit kan bij een dealer, via een veiling of je kunt het zelf online regelen. Wat is er allemaal mogelijk en hoe gaat het in zijn werk?

Bij Finnik vind je het antwoord op al deze vragen.
Dit artikel is gepubliceerd op 4 september 2015

Deel dit artikel op social media

Dit bericht delen op LinkedIn